Všechny newslettery
  Kdo se může chlubit výhrou? Je nám ctí, že v našem e-shopu můžete ochutnat ty nejlepší čokolády světa. Představ

 

Kdo se může chlubit výhrou?

Je nám ctí, že v našem e-shopu můžete ochutnat ty nejlepší čokolády světa. Představujeme vám ty, které letos získaly prestižní mezinárodní ocenění International Chocolate Awards. Tady je první výherce - FRIIS HOLM. Čokoládová legenda z Dánska, která si již před delší dobou získala stálé místo ve vašich čokoládových srdcích. A v letošním ročníku celkovou zlatou medaili napříč všemi kategoriemi. 

KAŽDOROČNÍ JEDNIČKA

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

 O´PAYO HAZELNUT mléčná

BRONZ

Mléčná čokoláda s pečenými lískovými oříšky. Kakaové boby jsou z Waslaly na severovýchodě Nikaraguy. Krémová čokoláda s tóny medu vyvážená příjemnou kyselostí. Nedivíme se, že dostala další medaili.

O´PAYO 68%

BRONZ 

V letošním roce bronzová medaile patří této vyborné čokoládě. Maximálně jemná, jak umí jen Friis Holm, s chuťovými tóny sušeného ovoce a příjemnou dochutí poctivého kakaa.

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images
Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

VÍTĚZNÝ MADAGASKAR

Friis Holm nejenže používají ty nejlepší kakaové boby světa, ale také si velmi rádi hrají s průběhem a průběhem zpracování během přípravy bobů na finální tabulku čokolády. Jedná se o dobu či provedení fermentace. V případě oceněných Madagaskarů jde o upravenou dobu sušení. Najdete v chutích rozdíl i vy?

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

RYCHLE

STŘÍBRO

 

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

POMALU

STŘÍBRO

 

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

OBĚ DVĚ

Sada pro ty, co chtěli medailisty udělat někomu radost nebo to prostě chtějí svázat naší mašlí.

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

60% LA DALIA

BRONZ

 Tabulka je vyrobena z kakaa od deseti pěstitelů v La Dalia v Nikaragui. Místní farmáři zde pěstují směs kakaových odrůd, které při sklizni netřídí, míchají se dohromady a vzniká tak unikátní blend chutí. Silná aromatická kyselost, tóny černého bobulového ovoce a květinová sladkost vás rozhodně osloví a nenechá vás chladnými.

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

 70% BARBA

BRONZ

Kakaové boby Barba jsou jednou z nejvzácnějších kakaových odrůd na světě. V celé Nikaragui má odrůda Barba jen 100 stromů. Kakaovník má díky svým hmyzím obyvatelům specifický vzhled plnovousu, proto i název čokolády připomíná Barber Shop. V čokoládě jsou tóny pepře, skořice a kakaa.

Další vítěze vám představíme v následujících newsletterech. Pokud byste chtěli již nyní vědět, kteří to jsou, najdete článek u nás na blogu.

OCHUTNAT OD FRIIS HOLM I DALŠÍ SKVĚLÉ ČOKOLÁDY

Rychlé a bezpečné doručení až k vám

Zásilkovna

2-3 dny
Do místa dle vašeho výběru

GLS

1-2 dny po Česku
2-3 dny na Slovensko

Česká Pošta

2-3 dny
Domů nebo na poštu

Jsme 2x v Praze

Obchod Husova 8 
Praha 1 
otevřeno od pondělí do neděle 

od 13:00 do 18:00 

 

 

 

 

 

 

Sklad Thákurova 3
Praha 6
všední dny od 9:00 do 16:00

Copyright © 2023 Čokoláda.cz s.r.o., Všechna práva vyhrazena. Tento e-mail jste obdrželi na základě Vašeho souhlasu se zasíláním novinek Čokoláda.cz.

Naše adresa:
Čokoláda.cz s.r.o. Thákurova 3 Praha 160 00 Czech Republic


Zprávy od Čokoláda.cz jsou odesílány prostřednictvím služby MAILservis