Všechny newslettery

 

Což takhle dát si čokoládu

Novinky, novinky a zase samé novinky. Pokud máte chuť na něco nového a neotřelého, tak jste tu správně. Přinášíme pětici nových pokladů na našem skladě.

Něco hrubého

Na hrubo namletá 70% paráda s třtinovou šťávou a pořádnou porcí vanilky vás donutí zastavit se a jen si užívat tu symfonii na jazyku. Tohle se hradeckým Jordi's opravdu moc povedlo.

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images
Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

Něco křupavého

Také to máte tak, že když vidíte čerstvě upečený croissant, začnou se vám sbíhat sliny? Jestli ano, nesmíte prošvihnout tuhle limitovanou čokoládu od Pump Street Chocolate. Tabulka hořké čokolády z ekvádorských kakaových bobů (Hacienda Victoria, Guayas) vás dostane svou přirozenou sladkostí tohoto kakaa a najdete v ní právě kousky croissantu. Něco jedinečného.

Něco speciálního

Santalové dřevo patří mezi velmi intenzivně aromatické dřeviny. Vyrábí se z něj vykuřovadla, nábytek, ale znát jej můžete i z parfémů a esenciálních olejů. Je to zároveň dřevina, kterou najdete v jejím přirozeném prostředí právě v Ekvádoru, odkud pochází i tato tabulka čokolády. Díváte se na tu nejvoňavější edici čokolády od To’ak chocolate. Čokoláda byla stařena v sudech ze santalového dřeva, a to propůjčuje této tabulce velmi silný chuťový profil. Tohle musí zkusit každý čokoládový maniak.

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images
Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

Něco jamajského

V tabulce nenajdete žádné nakyslé ovocné tóny, je příjemně ořechově hřejivá, téměř krémově hladká a v dochuti můžete objevit para ořechy, koření s dřevitým podtónem. Kakao použito na tuto čokoládu je ze tří jamajských regionů – Mary, Clarendon a Hannover & Kingston. Hlavní sklizeň místního kakaa probíhá od prosince do března, fermentace a sušení se provádí centrálně, což napomáhá finální jednotné chuti kakaových bobů.

Něco nugátového

Dokonale jemná, kakaově příjemná a oříškově krémová. To je žhavá novinka od Ajala Chocolate z Brna. Nadchne každého milovníka klasického nugátu i fanouška čokolády. V chuti ucítíte sametovou jemnost lískových ořechů s lehkým nádechem karamelu. Dobrou chuť.

Povolte prosím zobrazení obrázků/Please allow images

Další novinky k nakousnutí

NAKOUSNOUT

Rychlé a bezpečné doručení až k vám

Zásilkovna

2-3 dny
Do místa dle vašeho výběru

GLS

1-2 dny po Česku
2-3 dny na Slovensko

Česká Pošta

2-3 dny
Domů nebo na poštu

Jsme 2x v Praze

Obchod Husova 8 
Praha 1 
otevřeno od pondělí do neděle 

od 13:00 do 18:00 

 

 

 

 

 

 

Sklad Thákurova 3
Praha 6
všední dny od 9:00 do 16:00

Copyright © 2022 Čokoláda.cz s.r.o., Všechna práva vyhrazena. Tento e-mail jste obdrželi na základě Vašeho souhlasu se zasíláním novinek Čokoláda.cz.

Naše adresa:
Čokoláda.cz s.r.o. Thákurova 3 Praha 160 00 Czech Republic


Zprávy od Čokoláda.cz jsou odesílány prostřednictvím služby MAILservis