NOVINKY NEBO STÁLICE, NA KTERÉ ČEKÁTE KAŽDÝ ROK V ZIMNÍ A PODZIMNÍ ČOKOLÁDOVÉ SEZÓNĚ!
Brněnská Ajala přichází s novou single origin čokoládou - těší se na vás nová Nikaragua!
|
|
NIKARAGUA O'Payo
Single origin čokoláda Nikaragua voní po sušených třešních a pražených oříšcích. V její chuti dominují lískové oříšky a vláčné brownies, doplněné jemnými tóny zakysané smetany a šťavnatou ostružinovou koncovkou. Nikaragua je komfortní „dessert-like“ čokoláda – smetanová, s lehkou kyselostí i bohatými čokoládovými tóny.

|
MÁME TU JIŽ PRVNÍ SVÁTEČNÍ VŮNĚ!
Míšina čokoláda a její pomeranč, hřejivá a kardamom jsou tu!
|
HŘEJIVÁ
Mléčnou čokoládu vyrobenou z kakaových bobů z Madagaskaru paní Míša vánočně doladila směsí koření, které vás příjemně zahřeje na těle i na duši. Tato čokoláda získala nejedno světové ocenění!

|
KARDAMOM
Skvělá bílá čokoláda, kterou od Míši milujete, je teď slavnostně naladěna voňavým kardamomem. Příjemná sladkost s intenzivní vůní vás zahřeje, potěší i naladí na blížící se sváteční atmosféru.

|
POMERANČ
Jedna z tradičních čokoládových chutí je bezesporu pomeranč. Další medailová tabulka od Míši, tentokrát 75% Tanzanie s citrusovým olejem.

|
|
A SAMOZŘEJMĚ NAŠI MILOVANÍ JORDI'S A JEJICH DÝNĚ CHYBĚT ROZHODNĚ NESMÍ!
|
KDYBY VÁM CHYBĚLO NĚCO DO KAPSY NEBO NA LŽIČKU :-)
|
DEGUSTACE RUMU A ČOKOLÁDOVÝ WORKSHOP
Termíny již máme u nás na webu! Těšíme se na Vás!
|
DEGUSTACE RUMU
Spojení kvalitní bean to bar čokolády a prémiových rumů nabízí jedinečný chuťový zážitek, který potěší všechny smysly. Během této degustace objevíte, jak se vzájemně doplňují sladké, ovocné i dřevité tóny čokolády a rumu, a jak se mění v kombinaci s různými druhy kakaa. Dozvíte se zajímavosti o výrobě obou ochutnávaných specialit, historii i způsobech správného servírování. Degustací rumů vás provede specialista z rumového světa a jeden z autorů podcastu Alkoholog.cz Viktor Gleich.
Degustaci čokolády pro vás připraví naše degustátorka Šárka Robinson Pomahačová.

|
WORKSHOP - ČOKOLÁDOVÁ MASKA
Čokoládový workshop, který ocení především dívky, ženy a dámy, ale doufáme, že možná osloví i muže. Na příjemném posezení, které bude s výrobou vlastní masky trvat cca tři hodiny, se dozvíte o zajímavostech a pozitivním vlivu kakaového másla na naši pokožku, jak se přírodní kosmetika z kakaa vyrábí, proč ji používat a spoustu dalšího. V neposlední řadě si prohlédnete kakaový lusk od A do Z, ukážeme si, co se z jednotlivých částí vyrábí a samozřejmě nebude chybět ani čokoláda. Workshopem a výrobou vaší vlastní kakaové masky, kterou si na konci a sami pojmenujete, vás provede Michaela Křivská. Degustaci čokolády pro vás připraví naše degustátorka Šárka Robinson Pomahačová.

|
|
Rychlé a bezpečné doručení až k vám
|

Zásilkovna
2-3 dny
Do místa dle vašeho výběru
|

GLS
1-2 dny po Česku
2-3 dny na Slovensko
|

Česká Pošta
2-3 dny
Domů nebo na poštu
|
|
|
Jsme 2x v Praze
|
Obchod Husova 8
Praha 1
otevřeno od pondělí do neděle
od 10:00 do 18:00
(pauza 15:00-15:30)
|

|
Sklad Thákurova 3
Praha 6
všední dny od 9:00 do 16:00
|
|
|
Copyright © 2023 Čokoláda.cz s.r.o., Všechna práva vyhrazena. Tento e-mail jste obdrželi na základě Vašeho souhlasu se zasíláním novinek Čokoláda.cz.
Naše adresa:
Čokoláda.cz s.r.o. Thákurova 3 Praha 160 00 Czech Republic
|